snart smäller de:D

Jag sitter just nu och tittar på lyckohjulet. Orkar inte byta kanal. haha Och ska snart ta att åka på folkan och kolla vad som ska handlas och så ska jag städa av golvet i köket:D

Sen ikväll är de ju bingo som vanligt som gäller. Men när jag kommer hem ska jag packa iordning allt jag ska ha med till annalena i möra. Är ju lite saker som ska med.

Längtar till helgen. Ska bli så kul:D


vill ha sommar

gud vad jag längtar till sommaren och rättvik. Så idag kör jag på lite rockabillystil:D Försökte göra Victory Rolls men vart inte så bra:D men får duga. är ju första gången jag försöker:D

var de bättre förr??

Idag har jag tvättat lite. Och sen pysslade jag ihop en bild till Algots rum.

Hittade mina gamla skolkataloger när jag höll på att greja. Ibland funderar man på varför man tappar kontakten med vissa som man var så bra kompis med i skolan och hade så roligt med. Men de är väl så att folk flyttar och man växer upp och hinner inte med allt som man kunde göra då. Gud börjar känna mig gammal. Saknar när jag gick i skolan. Då hade man inte samma ansvar och tänkte mest på att ha kul. Nu har man tur om man hinner ha kul en gång i månaden:P haha Och när jag satt där och tittade undrade jag vad som hänt med vissa av dom som gick i min klass. Om dom bor kvar i ljusdal eller hur de är. Så jag letade upp några av dom på facebook. Vill vara 16 igen:D åka epa och träffa folk hela kvällarna. Inte bry sig om morgondagen och bara ha kul.

Ne nu ska jag ta hand om tvätten och greja lite för sen ska jag nog åka förbi annalena en sväng. Känner att jag måste träffa lite vänner. Har inte träffa henne på en hel evighet nu känns de som. Och ska kolla lite hur de blir i helgen. På torsdag kör vi igång.

Och ja på tal om annalena, hon och jag har bokat tid hos pauline nästa onsdag:D Vi ska ta lite kort ihop.:D Ska bli kul.

Ne nu måste jag hänga tvätt:D

hjälp mig vinna:D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


snart helg:D

Idag var de torsdag då. Bara en dag kvar till fredag:P

Senare kommer älskling hem. Men vet inte vilken tid än. Jag har nog hunne åkt på folkan innan han hinner komma hem. Men får ju träffa han ikväll.

Imorgon är de fredag. Får se vad vi hittar på då. Ska försöka övertala mamma att vi ska åka till hudik och handla då. Men vet inte om hon är ledig.

Helgen känns som om den kommer vara stressig. För på lördag är de ju "dans" på folkan igen så ska ju jobba där då. Kommer jobba hela dagen och långt in på natten som vanligt.

Sen söndag blir de modevisning på församlingsgården så kommer säkert att vara där hela dagen då med. Men de blir kul i alla fall:D Kommer visa kläder från 40 talet till 90 talet. (Mycke av kläderna kommer ur min pch systers garderob). Så alla som vill komma och titta är välkommna. Kommer nog komma ut en annons i ljusdalsposten i morgon skulle jag tro.

Ne nu ska jag nog städa lite så att de e fint när älskling kommer hem:D


barn, den nya accessoaren?

Idag är de städdag som gäller tror ja. Försöka få lite ordning på allt. Och göra ordning algots rum kanske. vill att de ska bli snyggt där inne nu. e less på att allt ligger här och där:D tror jag ska åka på dollar och leta lite saker till bilderna jag ska göra till väggarna. Får se om jag får lust att fixa dom sen kanske.

Och idag har jag sutte och kolla efter lite folk på facebook som man umgicks med förr. Och gud va alla har skaffa barn eller ska skaffa barn. Är de nya trenden eller vadå? hur tänker man då. "hmm ne man kanske skulle leta upp nån att skaffa barn med så jag kan få köpa lite söta barnkläder och annat som alla andra har".  haha ne jag vet inte men de känns som om många bara skaffar barn för att alla andra gör de. Ska man skaffa barn ska man göra de för att man är redo för de. Ja visst jag och joel vill ha en egen vi med. Men får vänta tills Algot är lite större och tills jag har en fast inkomst. För de kostar massa att ha barn. Algot kostar så de räcker just nu.

Ne undra om jag ska ta och åka på dollar en sväng nu:D


60 års fest m.m

Jag har glömt bort att skriva här. Helgen har varit stressig som vanligt:p Eller inte. Fredagen var jag och joel gammal och somnade vid typ 9 eller nå:p haha

Lördagen var jag iväg till tallåsen och grejade lite. Passade på när algot ändå skulle sova så han fick sova i vagnen. Sen när han vaknade åkte vi hem och satte oss i solen:D Skönt men algot tröttnade ganska fort så joel försökte köra han i pulkan. Tyvärr fanns de ingen snö att köra han på men Joel drog han på gruset, de tyckte han var skit kul och skrattade jättemycke. Sen när vi kom in hittade Algot lära gå vagnen. Han sprang runt med den i vardagsrummet, såg så roligt ut. Sprang rätt fram tills de tog stopp sen stod han och försökte putta bort väggen tills man vände han så han kunde gå åt andra hållet. hehe
Vid 4 tiden kom Anna och hämtade algot och jag och joel började göra oss klara för att åka på 60 års fest:P
jon och christer hade 30+30 års fest. Vart en väldigt rolig kväll.

igår var jag hem till mamma och hjälpte henne köra ner alla kläder till församlingsgården. Vi ska ju ha modevisning på söndag. En resa tillbaka i tiden. Mode från 40-tal fram till 90-talet:D De måste ni komma och se. Kommer bli roligt. Hoppas de blir lite folk. Och alla pengar dom får in går till välgörenhet.

Ne nu ska jag ta och städa lite.


kommer han hem idag??

Ja idag kommer kanske älskling hem om jag har tur. Fast han trodde att dom nog blev kvar tills torsdag:( vill ju att han ska komma hem.

Hoppas mitt paket från ellos kommer idag:D Men de borde de göra för igår när jag kollade var de i örebro:D

Idag ska jag försöka städa lite innan jag ska åka på folkan och bingon. Har egentligen inte lust men måste:D

Jag skulle behöva 4 liknande bilder. Snygga svartvita med rött. Ska ha dom i hallen. Men har inte hittat några jag är nöjd med än. Kanske ska ta liknande som den andra tavlan där.. hmm om de är nån som har nått tips så hör av er:D


lite av fynden

Här e lite av fynden jag gjorde idag:P

cool 70-tals tunika. hehe tror den är för stor tyvärr. orkade inte prova den



Fina handskar med pärlor. ska ha dom i rättvik



till alva och engla.


 
Algot fick en tröja med

tröja till joel


tröja till joel


En till klänning till samlingen. ska ha den i rättvik såklart:D

handlat lite:P

Idag har jag varit ute och handlat lite. Var på inferno och hittade två tröjor till joel. Sen var jag och sara på "loppisrunda", hittade en cool 60-tals klänning som jag ska ha i rättvik. Och så hittade jag en fin kofta till algot. Sen beställde jag lite saker på internet till algot:P Nya nappar och lite kläder. Sen handlade jag lite på panduro. Oj Har nog handla mer än jag trodde:D hehe Men blir kul när sakerna kommer med posten. Så nu har jag nått att se fram emot dom här dagarna. kanske kommer lite bilder på de jag handlade om jag orkar lägga upp:P

dax att tävla lite igen


Nu har Linda-Pauline en tävling på sin blogg igen. www.lindapauline.se :D Och eftersom jag tycker det är så roligt att tävla så måste jag ju vara med. Man kan vinna ett Stylingpaket till ett värde av 1500 kr på Inferno www.Studioinferno.se. Bilden är sen förra tävlingen men är samma vinst och samma sätt att tävla.

RSS 2.0