Jobb och mer jobb

Ja man har jobbat för fullt hela veckan. Kört till söderhamn så har slutat rätt sent hela veckan. Ska bli skönt att få helg i möra. Efter jobbet åker jag och annalena till rättvik. :D Fan vad de ska bli kul, Hoppas bara vi e klar ganska tidigt. Vill ju komma iväg så man kommer fram nån gång.

Ja men lite jobb snack då. Jag får nå fel på lasse som åker med mig. Han e väldigt långsam och säger samma saker hela tiden. Som typ när vi ska åka hem säger han " ta hem mig frida." sen sover han en sväng sen vaknar han och säger samma sak typ 8 gånger innan vi e hemma. Det är värre än att ha ett litet barn som frågar om man e framme snart. Men går bra när man är i butikerna för då kan jag vara på ett eget hörn och greja på. Slipper man höra allt han örsar i. haha Men nu har jag inte tid med de här mer. Måste packa klart innan jon kommer och ska bränna skivor.

Hej Hej alla

Hudiksvall

Ja helgen har varit helt okej. På fradagen vart det järnvägs med teresa. De var kul. Synd bara att jag var lite trött. Men hade kul. Lagom mycket folk.

Sen igår vart det hudiksvall. Åkte dig med mamma, pappa , sara och jon.  Mycke fina bilar att titta på. Såg mycke folk man kände igen i alla fall men pratade inte med så  många. Träffade T en sväng innan jag skulle hem i alla fall. åkte hem vid halv 12 typ för pappa var trött och ville hem.

Idag e man lite små seg. Inte för att jag drack så mycke utan för att jag bara e trött. Var ner och hälsade på annalena en sväng nyss. Där låg syster helt utslagen. hehe Hon var lite dålig tror jag hehe. Dom hade fått åka hem med hellmoppers igen. De är ju så man får skämmas. hehe '


Jobb och lite roligheter

Ja under veckan har jag jobbat då. Har gått bra som fan. Kört till bollnäs och kilafors. I fredags hade jag kilafors. Såg man alla som var där på rockweekend. Stackare säger jag bara. Dom hade lera upp till knäna.:P Var en kille som ställde sig vid lastbilen när vi skulle åka ut från ica med och raggade på mig. Haha. Han stod och gjorde slängpussar mot mig. hahaha De va lite kul.

Har gått skit bra att köra i veckan i alla fall.Men till veckan ska vi köra på Söderhamn i stället.

Ja Har inte hunne med så mycke mer än jobb denna veckan. Eller jo i tisdags var jag till stefan i stugan och åkte lite båt med han. Var ganska bra väder när vi åkte ut men när vi varit där ute en stund så vart de världens regn. Så vi fick åka och ställa oss under en bro. Och vi försökte att vänta ut regnet men de ville inte sluta nån gång. Så vi fick åka hem genom allt det regnet.

Ja igår vart det ju fest i bjart. De va trevligt. Sen åkte några av oss ner på järnvägs och röjde lite:D jävlar vad kul vi hade:D Länge sen jag hade så kul på järnvägs.:D
Och var kul som fan att få träffa och prata ut med dig i alla fall. Känns som att jag förstår dig lite nu i alla fall.

Ja nu ska jag ta och äta nå tror jag:D

Lite uppdatering

Ja jag måste väl skriva lite här vad jag har haft för mig i veckan då.

Måndag: Var på praktiken och fick åka med Peter. Bärjade klockan 06.30 Åkte på kilafors och bollnäs. slutade ca 17.

Tisdag: Åkte med peter en dag till. Bollnäs då med. Men vi var snabba så jag slutade ca klockan 11. Skönt var de. Fick mycke tid över att göra annat.:D

Onsdag: Fick åka med henke till bollnäs då med. Var klara rätt okej tid i alla fall.

Idag fick jag åka med Noj, åkte på söderhamn. Gick rätt bra. Var klara vid 15. Sen hem och hämta lite badkläder och åkte ner på lillnore till annalena och gänget. Kom hem just nu igen.

Ja de är de här som hänt den här veckan typ. Eftersom jag jobbat mest hela tiden har jag inte orkat göra så mycke mer. Men i möra börjar jag köra själv. Får se hur de går. Eller ja helt själv e jag ju inte för kommer ju ha lasse som ska åka med. Men får hoppas jag inte kör på nått i alla fall:D har ju inte kört på typ 1 år. hehe Men ska nog gå bra. hehe '

Men nu ska jag titta på lite tv medans jag tvättar kläder. sen ska jag sova.

RSS 2.0