massa att göra hela tiden:P

Jag glömde att skriva klart de jag började på igår. För när jag kom tillbaka hem så kom Joel hem samtidigt. Och vi monterade upp sängarna och bytte gardinerna och lite annat där. Tog sin lilla tid. Sen när vi gjort de åkte vi och handla mat och joel lagade mat åt mig. :D Sen resten av kvällen spenderade vi framför tv:n.

Sen idag gick jag upp vid 8. Titta lite tv och åt lite och så sen vid 10 var jag iväg på arbetsförmedligen. Där sa dom att dom ville att jag skulle ha praktik igen. Och de tyckte jag lät bra. Bättre än att gå hemma utan pengar i alla fall. Man får ju i alla fall lite pengar då. hehe Ska nog ha praktik med faster min. För jag frågade i alla fall henne idag så de gick bra. Men jag vet inte när jag börjar. Kanske skulle på ett till möte på arbetsförmedligen på fredag.

Ja joel åkte ju tidigt i morse igen då. Sen kommer han hem igen på onsdag kväll. De va hans vecka hemma de. haha vart i alla fall hemma en dag. Eller ja han jobbar ju hemma torsdag och fredag. Men trodde han skulle vara hemma hela veckan för vi har massa att göra här innan helgen. Men jag får städa och sköta allt sånt tills han kommer hem. För på torsdag skulle han kanske ha algot efter jobbet. Om de gick bra med anna i alla fall.

Ja i helgen är de ju rocknight och kristet som spelar. Så då blir de väl utgång på lördag är de tänkt i alla fall. Men man vet ju inte. Kanske kommer nått annat mellan. Men hoppas på de. :D Ska blir kul.

Jag vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen. kanske ska kolla med annalena vad hon gör. kanske vill hitt på nå.. hmm ja så gör jag. hehe

nu ska jag skicka ett sms sen ska jag titta på tv. hojj

ja vilken helg.

Helgen har varit jättetrevlig. På Fredagen var vi bara hemma typ. Eller joel jobbade till typ 8 så vi orkade inte med så mycke efter det. Sen på lördag morgon halv 10 kom anna och lämnade Algot. Så försökte få han att somna för han va så trött. När han hade sovit klart så var de dax att gå in till Anna för Joel skulle klippa sig. Snygg vart han i alla fall:D När Joel var klar tog vi och åkte till bollnäs och handlade lite saker. Vart en ny bäddmadrass till sängen, en resesäng till algot och ett nytt täcke m.m. Algot va så snäll hela tiden. När vi var inne på jysk sov han hela tiden.

Oj nu ringde syster så jag måste dra. skriver mer sen:D

Oj oj oj

Ja nu har du ju inte blivit att jag skrive så mycke här på sista tiden. Är ju för att jag glömt det:D Och sen gav min dator upp för nån dag sen så jag får låna mammas.

Men lite kort om vad som hänt sista veckan typ. Eller veckorna kanske de blir.
Vi börjar med datorn då. Jag köpte en ny extern hårddisk. Förde över alla mina typ 25 000 bilder på den. Typ en vecka senare sätter jag mig vid datorn och när jag försöker slå igång den kommer bara en blå skärm. Kul!! Så jag tar telefonen och ringer Hp. Men min vanliga garanti hade ju gått ut på den men jag hade ju köpt en garantiförlängning på ett år. Men tyvärr låg alla kvitton och papper till den i mammas gamla dator som också har gått i graven. haha Så efter massa telefonsamtal hit och dit fick jag till slut alla papper så jag kunde skicka iväg den på lagning. Så jag ringer upp posten som ska komma och hämta den (eftersom jag har hämta och lämna garanti) posten säger att dom ska komma och hämta upp den dagen efter mellan 8-16. Så jag sitter hemma hela dagen mellan 8-16. tror du det kommer nån och hämtar den? Svar Nej. Så jag ringer upp posten. Efter 15 minuter av telefonkö så får jag prata med en människa. väldigt argt frågar  jag varför dom inte hämtat den som dom lovat. Då säger mannen att väta lite jag ska ringa och fråga. Efter yttligare ca 10 minuters väntar kommer mannen tillbaka i luren och svaret jag får är dom har visst missat det.
Dom kommer i morgon. Alltså har jag sutte hemma och vänta en hel dag i onödan!! jävla posten säger jag bara.

Ja men då ska jag väl skriva om lite annat kul som hänt då kanske. Jag har träffa mig en skit go kille i alla fall:D Kunde man ju kanske inte tro att jag skulle göra men så e fallet:D Får väl se hur de går. Men han ska i alla fall flytta in en en ny lägenhet på fredag så jag ska hjälpa han med det i alla fall:D

Ja och jag har ju varit in med min bil på besikningen för nån vecka sen. De gick inte så bra. Fick 8 st 2:or. Men var mest småsaker som ska fixas. Den är inne på lagning just nu kanske ska ringa och kolla om dom e klar med den. För kommer ju behöva den senare idag kom jag på. Äh gör de när jag e klar med de här:D

Och nu råkade datorn stänga ner alla fönster så jag tänkte tänk om allt jag skrev nu är borta. Då orkar jag inte skriva om de. Men som tur var fanns de kvar. :D

Jag kommer inte på så mycke mer som hänt. eller jo sara har ju lyckas säga lite mysko saker som vanligt .

"skomakarens skor får också gå barfota." Sa hon efter jag klagat på vägen hemma och sagt att man inte kan se att de bor en väghyvelförare där.

"Hon va 5 när jag dog." Satt och pratade om farmor och sara skulle säga hur gammal hon var när farmor dog. men vart lite fel där.:D

Men nu ska jag ringa och kolla hur de går med min bil:D

RSS 2.0